donderdag 18 december 2014

3 jaar natural deel III (Naturally Straight product)

Hallo volgers,

Wil jij ook graag je kroeshaar stijlen met mooi resultaat zonder je haar te beschadigen? En wil je graag dat het ook nog eens lang meegaat? En dat het in vochtig en koud weer (niet regen) niet gelijk gaat ontploffen? Ik heb een product ontdekt die dit allemaal kan realiseren. Het heet Beautiful Textures Naturally Straight (Reversable texture manageability). Het lijkt op chemische straigt crême, maar is het niet. Het "straight" je haar net als de chemische, maar het effect is niet blijvend, het is gelijk weer terug te draaien, zonder dat je haar beschadigd raakt, omdat er geen chemische troep in zit. Na ongeveer 3 wasbeurten zijn je natuurlijke krullen en je originele haartextuur weer terug. Je gebruikt het in je haar volgens de gebruiksaanwijzing. Er zit een speciale conditioner in, dus gebruik geen andere. Want de conditioner is speciaal bedoeld om het effect langer mee te laten gaan. Daarna moet je het haar droog en glad föhnen en daarna stijlen. Gebruik daarbij je beschermende olie die je gewend bent voor een nog beter resultaat. Er is ook een verpakking special voor kinderen. Jullie weten niet half hoe blij ik ben met dit product. Eindelijk blijft mijn haar langer goed na het stijlen en gaat het niet direct ontploffen buiten in vochtig weer. Als het heel vochtig is zetten ze wel wat uit, maar niet heel erg. De afroshop naast de Scapino verkoopt het. Zie onderstaande foto!





 










Voor de kinderen is er een complete productlijn om het haar te verzorgen. Prettig om te weten dat je het haar van je prinses mooi kunt stijlen en krullen in kunt maken (met de stijltang of haarrollers) zonder het haar te beschadigen.




Op de volgende foto's zie je het resultaat na het gebruiken van dit product. Tevens kun je zien hoe het haar alweer een paar centimetertjes is gegroeid. Op de foto's heb ik o.a. gestijld haar, braid-out, krullen gemaakt met papilotten (wel allemaal op droog haar). Foto's zijn gemaakt in oktober 2014.











Geen opmerkingen:

Een reactie posten