maandag 21 maart 2011

Kinky Curly Curling Custard

Na uitgebreid info te hebben gezocht, reviews te hebben gelezen/gezien over de Kinky Curly producten heb ik besloten het te gaan proberen om nog mooiere krullen te krijgen. Met name de Kinky Curly Curling Custard en de Kinky Curly Knot Today.  Dit product schijnt revolutionair te zijn op het gebied van krullen. Ik heb videos van amateurs gezien die het hebben geprobeerd, en hun haar zag er FANTASTISCH uit. Je zag echt heel groot verschil. De Curly Custard zorgt voor hele mooie krullen met goede definitie. De Knot Today is een detangler die je haren zachter maakt en die zorgt er ook voor dat je krullen goed gedefinieerd zijn. De Come Clean Shampoo gebruik je als je nog in de fase bent om je haar te transformeren naar je natuurlijke haar textuur. Het helpt om restjes chemische spul zoals relaxer sneller uit je haar te krijgen.  De Spray Spritz helpt bij pluizig haar. Je krullen pluizen dan niet. De Gloss Pomade zorgt ervoor dat je krullen meer uitgerekt worden, dus dat ze niet zo gekrompen blijven. Er zijn ook producten voor kinderen verkrijgbaar.


Verder wil ik nog een product proberen; de Lock Twist and Hold van Royal Roots om de twist-ins en twist-outs mooier en meer houdbaar te krijgen. Het hydrateert, geeft glans en maakt het haar zacht. Je twists zien er gezond en mooi uit.

Hieronder een review over de Kinky Curly producten door taren916
 


Before and After foto's voor Kinky Curly producten

 

Vergeet niet dat al deze producten bedoeld zijn voor het natuurlijke haar (ook redelijk op haar wat nog in de transformerende fase zit). Het werkt niet goed of helemaal niet op relaxed haar, gepermanent haar, etc.



Deze producten zijn nog niet in winkels te verkrijgen. Gelukkig is er een importeur daarvoor hier in Nederland: Mariposa Import:   http://www.mariposa-import.eu/index.html. Deze importeur heeft ook afnemers die als verkooppunten fungeren: 

Amsterdam
Cosme Hair fashion
Eerste van Swindenstraat 393
Tel. 020 - 6634783

Almere   
Afro Curls Azorenweg 17 
Tel. 036 - 5400245
Afro Curls 








Groningen
Black Hair Creation
Johan de Wittstraat 1
Tel. 050 - 5775930

Zodra ik de producten heb geprobeerd zal ik een update maken van dit bericht, met foto's erbij met het resultaat. Voorlopig heb ik alleen de Kinky Curly Curling Custard besteld. Als het goed is moet ik het morgen in huis hebben. 














2 opmerkingen:

  1. Deze producten vind je ook op www.mynaturalcurls.com

    BeantwoordenVerwijderen